31,10 zł

GLAFELIN

Glafelin to preparat dla kotów, wspomagający podczas leczenia herpeswirozy. Bogactwo aminokwasu L-glutaminy, szczególnie ważnego w okresach choroby, stresu, czy zwiększonego wysiłku. Stosowany pomaga złagodzić przebieg choroby wirusowej oraz zredukować ryzyko jej nawrotu poprzez stymulację namnażania komórek układu odpornościowego. Dodatkowo, wykazuje silne właściwości antyoksydacyjne, chroniące komórki przed uszkodzeniami.

Producent

Eurowet zajmuje się produkcją dermokosmetyków i produktów przeznaczonych do utrzymania... więcej..

Kategorie

Koty Suplementy

Tagi

suplementacja proszek miarka koty herpeswirusy odporność stres wysiłek immunostymulacja układ odpornościowy

Dostawa i zwrot

Dowiedz się więcej o naszych opcjach dostawy. Zapoznaj się z pełną ofertą dostępnych produktów. Jeśli nie spełnią Twoich oczekiwań, możesz je do nas odesłać. Szczegóły w Regulaminie i na stronach Sklepu.

Opis produktu

Herspeswiroza

Mieszanka paszowa uzupełniająca dla kotów

Opakowanie: Proszek 110 g + miarka

Zalety:

  • L-glutamina wspomagająca odporność organizmu w przebiegu choroby.
  • Działanie wspierające system immunologiczny w okresie choroby, stresu i zwiększonego wysiłku fizycznego.
  • Usprawnienie metabolizmu i pomoc w utrzymaniu prawidłowej pracy jelit.
  • O działaniu antyoksydacyjnym.

Wskazania: Wspomaganie organizmu kotów podczas Herpeswirozy.

Stosowanie: 

Koty dorosłe - 2 płaskie miarki proszku (5 ml) rano i wieczorem

Kocięta - 1 płaska miarka (2,5 ml) rano i wieczorem 

Proszek należy rozpuścić w małej ilości wody do picia, którą należy podawać między posiłkami. 

Podawać w okresie wiremii, podczas stosowania kortykosteroidów lub w przypadku osłabienia systemu odpornościowego. 

Stosować przez okres 3 tygodni lub do ustąpienia objawów. 

Preparat może być stosowany u zwierząt z niewydolnością serca lub nerek. 

Unikać kontaktu z oczami.

Waga
130 g
Szerokość
8 cm
Wysokość
7 cm
Głębokość
8 cm

Skład

Skład: Białko wyprodukowane przez bakterie Corynebacterium Glutamicum; Maltodekstryna.

Składniki analityczne: Białko surowe 60%; Włókno surowe 0%; Tłuszcz surowy 0%; Popiół surowy 0,5%.